19 Ekim 2010 Salı

Diyarbakırspor Karşılaşması Elazığ'da !

Diyarbakırspor-Tavşanlı maçı Elazığ'da

Türkiye Futbol Federasyonu, Diyarbakırspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında oynanacak lig maçının Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanmasına karar verdi.



Diyarbakırspor'un başvurusu üzerine Diyarbakır'a gönderdiği uzman ekiple Atatürk Stadı'nda maç oynanamayacağı sonucuna varan Futbol Federasyonu, Elazığ'a gönderdiği denetçilerin "Elazığ Atatürk Stadı Bank Asya 1.Lig kriterlerine uygundur" raporu vermesi üzerine Diyarbakırspor-Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının Elazığ'da oynanmasına karar verdi.

Diyarbakırspor için hayati önem taşıyan maç 23 Ekim Cumartesi günü Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak. Saat 14.00'da başlayacak maç TRT'den naklen yayınlanacak.

Diyarbakırspor yönetimi, kendi tesislerini ve stadını Yeşil-kırmızılı takımın hizmetine açan Elazığspor'a teşekkür etti.

Diyarbakırspor 2. Başkan'ı Vahdet Sümer, Elazığspor Başkanı Akın Şatıroğlu ve Elazığspor yönetiminin kendilerini arayarak her konuda yardımcı olma sözü verdiğini belirterek, "Elazığ bizim dost ve komşu kentimiz. Sahamızın durumuna üzülüyoruz ancak maçımızı Elazığ'da oynayacağımız için de sevinçliyiz. Elazığspor Başkanı bizi arayarak bizi seve seve misafir edeceklerini, Diyarbakırspor'u da kendi takımları gibi gördüklerini ifade etti. Bu jest bizi çok mutlu etti. Biz de TFF'ye başvurarak maçımızı Elazığ'da oynamak istediğimizi dile getirdik. Cumartesi günü tüm Elazığ halkını ve Elazığspor'un dost ve kardeş taraftarlarını takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Umarız Elazığ bize uğurlu gelir ve ilk galibiyetimizi alırız" dedi.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...