27 Ekim 2010 Çarşamba

Tavşanlı'da Karşıyaka mesaisi sürüyor..

Tavşanlı'da Karşıyaka mesaisi sürüyor..

Bank Asya 1. Lig'de, kendi sahasında yapacağı Karşıyaka maçına hazırlanan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, bu maçı kazanıp Denizli deplasmanına moralli gitmeleri halinde oradan puanlarla dönmeyi umduğunu söyledi..



TKİ Tavşanlı Linyitspor, 31 Ekim'de Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde günde çift idmanla sürdürüyor.

Teknik direktör Akçay, yaptığı açıklamada, Karşıyaka karşılaşmasını final maçı gibi değerlendirdiklerini bildirdi.

''Sonucu belli olmayan, her türlü zorluğu içeren bir müsabaka'' diye nitelediği Karşıyaka mücadelesinde çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Akçay, şöyle konuştu:

''Bu maçta sabırlı ve hareketli olmalıyız. 90 dakika sabretmeliyiz. Mücadele düzeyi yüksek bir müsabaka olacak. Maçı isteyenin kazanmasını ve tabi ki kazanmayı isteyen tarafın bizim olmamızı diliyorum. Karşıyaka mücadelesinden sonra şu an ligin lideri olan Denizlispor ile deplasmanda final gibi bir müsabaka oynayacağız. Bu maçı kazanıp Denizli deplasmanına moralli gidersek puanlarla döneceğimizi umuyorum.''

Akçay, TRT'de yayınlanan bir spor programında geçen haftanın en başarılı teknik direktörü olarak kendisinin, en başarılı 11 futbolcu arasında ise oyuncuları Hasan Yaşar, Cemil Adıcan ve Mehmet Besler'in gösterilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, kişilerin başarısından çok takımın başarısının önemli olduğunu ve sezon sonunda ligde tutunmuş olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, sakatlığı süren İshak Topçu, Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...