23 Ekim 2010 Cumartesi

Diyarbakırspor'da moraller sıfır!

Diyarbakırspor'da moraller sıfır!

Diyarbakırspor Elazığ'da Tavşanlı Linyitspor'la final niteliğinde bir maça çıkacak. Kritik maça 3 puan için hazırlanan takımda morallerin bozuk, futbolcuların kafasının karışık olması endişe yaratıyor..



Haftalardır yönetimin ilgisizliği yüzünden zor günler geçiren futbolcular, maddi sorunlar ve üst üste alınan kötü sonuçların yarattığı olumsuz hava nedeniyle maçlara motive olmakta zorlanıyor.

Başkan Çetin Sümer'in verdiği sözleri yerine getirmesini bekleyen futbolcuların idmanlardaki isteksizliği ve moralsizliği işlerin yolunda gitmediğini gösteriyor. Sorun yumağı haline gelen kulüpte büyük bir idari boşluk ve disiplinsizlik dikkat çekerken, başkan Sümer'in haftalardır "aldık, alıyoruz" dediği sponsorlardan ses çıkmaması huzursuzluğu iyice tırmandırdı.

BUGÜN ÖDEME BEKLİYORLAR
7 haftadan beri maçlara forma reklamı olmadan çıkan, futbolcularına ödeme yapamayan ve kulübün temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan Diyarbakırspor'da bugün küçük de olsa bazı olumlu gelişmeler yaşanması bekleniyor. Başkan Sümer'in "Bir miktar para bulduk. Cuma günü hem para dağıtacağız, hem de sorunlarınız için bir araya geleceğiz" diyerek futbolculara söz verdiği belirtildi.

Bu arada Diyarbakır'daki hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Diyarbakırspor, bugün Elazığ'a gidecek. Son çalışmasını Elazığ Atatürk Stadı'nda yaptıktan sonra Akgün Otel'de maç saatini bekleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...