1 Aralık 2011 Perşembe

"Oyuncuların oynayabileceği.."


Oyuncuların oynayabileceği..

Kırmızı-siyahlı ekip, Tavşanlı Ada Stadı, Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Demirbakan, Ada Stadı'ndaki antrenman sonrası yaptığı açıklamada, son haftalarda sakatlık ve cezalar yüzünden takımın omurgasını oluşturan futbolculardan yoksun mücadele ettiklerini ve bu nedenle sahada bazı değişikliklere gittiklerini söyledi.

İyi bir çizgi tutturmalarına rağmen eksik oyunculardan dolayı farklı düşünmek zorunda kaldıklarını belirten Demirbakan, değişik oyuncu profilleri ve anlayışa rağmen yenilen goller dışında başarılı bir görüntü çizdiklerini kaydetti.

Demirbakan, ilginç sayılabilecek gollerle puan kayıpları yaşadıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
''Son Adanaspor müsabakasında şu ana kadar bu sezon en kötü futbolumuzu oynadık. Buna sebep olarak gördüğümüz ileri uç elemanlarımızın etkisiz futboluna Göztepe maçında çözüm arayacağız. Kingsley ve Ahmet Yakak sakatlıkları devam ettiğinden Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek. Mehmet Besler'in parmağında çatlak oluştu. Metehan'ın dizinde, İsmail'in de çapraz bağlarında sorun var ve Ferhat da hasta. Bundan dolayı henüz maç kadrosu hakkında kafamızda bir şablon oluşmadı. Cuma akşamına kadar bekleyip futbolcularımızın son durumlarının raporlarını alacağız ve ona göre maç sabahı kadroyu belirleyeceğiz. Göztepe'ye karşı düşündüğüm oyun stilinden çok, oynayabilecek durumdaki futbolcularımın yapısına uygun bir oyun stili benimseyeceğiz.''

-Formasını yere atan Kazeem Ahmed kadro dışı bırakıldı-
Adanaspor maçının 54. dakikasında oyundan alındıktan sonra formasını çıkarıp yere atan Nijeryalı Kazeem Ahmed'in kadro dışı bırakıldığını ifade eden Demirbakan, A2 takımıyla antrenmanlara çıkan bu oyuncuyla ilgili kesin kararı daha sonra vereceklerini anlattı.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay ise takımın, geçen sezonun aynı dönemine göre aynı performansla ilerlediğini bildirdi.

Devre arası birkaç oyuncu transfer ederek geçen yıl elde ettikleri başarıyı yakalayacaklarına inandığını söyleyen Atalay, ''Mevcut tesislerimizin yanındaki sahanın üst tarafına 130 metre boy, 60 metre ene sahip çim saha yapılıyor. Burasının altyapı çalışmaları bitmek üzere. Böylece mart veya nisan aylarında iki antrenman sahasına daha sahip olacağız'' diye konuştu.

1 yorum:

  1. Coşkun Hoca elinde Emrah Dağ gibi bir dinamo var.Yedekte oturuyor,tabi maç kazanamazsın.Emrah oynarsa Besler ve Abdi rahatlar,goller gelir istersen bir daha dene,ama çocuğa güven ver.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...