4 Aralık 2011 Pazar

Yine Ligin Flaş Takımı: Linyitspor | Mehmet Bıldırcın

image Mehmet BILDIRCIN
Yine Ligin Flaş Takımı: Linyitspor
Bank Asya 1. Lig’in bu sezon flaş takımı yine TKİ Tavşanlı Linyitspor oldu.
Geçen sezon baz alındığında bu sezonun en güçlü Süper Lig adayları arasında yer alan Kırmızı Siyahlılar, ligde sergiledikleri ’’Kötü Skor’’ performansı ile yine FLAŞ olmayı başardılar. Hani FLAŞ olmak beklenmeyeni başarmaktır ya, Meteorlar yine bir beklenmeyeni başararmaya devam ediyorlar.
OYUN İYİ, SKOR KÖTÜAslında Linyitspor ekibini skora bakıp değerlendirmek büyük hata olacaktır. Sahada mücadele eden, gol pozisyonuna giren ancak bitiricilik özelliğini beceremeyen, hırslı ancak sonuca ulaşamayan bir ekip var. Galibiyet için oynuyorlar her karşılaşmayı. ’’RUHSUZLAR’’ yakıştırması yapılmayacak kadar iyiler bu çocuklar. Ancak ’’Şans Oyunu’’ bir türlü yüzlerine gülmüyor. Şans gülmeyince gol vuruşları kaleciye ya da direklere takılıyor ve sonrasında üzücü sonuçlar doğuyor.
SORUN MUSTAFA AKÇAY’IN GİDİŞİ VE BİTİRİCİTavşanlı Linyitspor’un 2 sorunu var. Birisi Mustafa Akçay’ın gidişine hala alışamamak. Akçay ile harikalar yaratarak buralara gelen ilçe takımı, Akçay’ın gidişi ile bir tedirginlik ve yanlız bırakılmışlık hissine kapılmış durumda. Diğer sorun ise forvet. Forvette bitirici yapıda bir futbolcu olmuş olsaydı Linyitspor ekibi şu an çok farklı yerlerde olabilirdi. Yönetim ve teknik kadro bu eksikliğin farkındadır elbette. Çaresi de devre arasında bulunacaktır. Eğer kanayan yaraya çare bulunmazsa maalesef görünen köy klavuz istemez misali kötü skorlara devam eder bu takım.
LİNYİTSPOR’UN DEĞİŞMEYEN MEVKİSİ: ’’TRİBÜNLERİ’’Linyitspor’un bu sezon değişmeyen en önemli mevkisi ’’Tribünleri’’ oldu. Tribünler yine centilmen, yine hırslı, yine ateşleyici ve yine Bank Asya 1. Ligi’ne renk katıyorlar. Kötü skora rağmen bu takım bu ligin en renkli takımı.

Bu takım sahada kaybetse de hala gönüllerde kazanmaya devam ediyor.


www.sporajans.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...