12 Aralık 2011 Pazartesi

Türkiye Kupası - 2. Tur Rakibimiz Belli Oldu












Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupası'nda 2.tur kura çekimi bugün saat 11.00 de Ankara'da yapıldı. Çekilen kura sonucu 2.turda rakibimiz BUGSAŞSPOR olurken karşılaşma ADA STADI'nda oynayacaktır. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupası'nda 2.tur kura çekimi bugün Ankara'da yapıldı. Ankara Crowne Plaza Oteli'ndeki kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Akif Üstündağ ile kulüp yöneticileri katıldı.

TÜRKİYE KUPASI 2.TUR EŞLEŞMELERİ:
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR- BUGSAŞSPOR
EYÜPSPOR - BUCASPOR
Ç.RİZESPOR A.Ş - ÇORUMSPOR
GAZİOSMANPAŞA - GİRESUNSPOR
KARŞIYAKA - ÜNYESPOR
ŞANLIURFASPOR - DENİZLİSPOR
G.ANTEP BLD - GÖZTEPE A.Ş
KONYA TORKU - KONYASPOR
KASIMPAŞA - BANDIRMASPOR
ADANA DEMİRSPOR - K.ERCİYESSPOR
BOLUSPOR - FETHİYESPOR
ADANASPOR A.Ş - KARTALSPOR
DİYARBAKIRSPOR - GÜNGÖRENSPOR
AKHİSAR BLD. - ALTAY

Tek maç eleminasyon usulünde yapılacak 2.turda, ilk kademede rakibine üstünlük sağlayan Gaziosmanpaşa, Eyüpspor, Ünyespor, Bugsaşspor, Çorumspor, Bandırmaspor, Göztepe A.Ş., Fethiyespor, Şanlıurfaspor, Konya Torku Şekerspor ve Adana Demirspor ile birlikte 2010-2011 sezonu sonunda Spor Toto Süper Lig'den düşen 3 takım ve aynı sezon Bank Asya 1.Lig'de oynayan, Spor Toto Süper Lig'e yükselemeyen 14 takımın oluşturacağı 28 takım, tek maçlı eleme usulüne göre oynayacak. 

Bu turda, 1.eleme turundan gelen 11 takım, Spor Toto Süper Lig'den düşen 3 takım ve geçen sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselemeyen takım sıralamasında ilk 8 sırada yer alan Bank Asya 1.Lig takımları birbiriyle eşleşti. Geçen sezon Bank Asya 1.Lig'de sıralamada geriye kanan 6 takım da kura usulü, birbiriyle eşleşti. 

21 ve 22 Aralık 2011'de yapılacak maçlar, kurada küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak. Turu geçen 14 takım bir üst kademeye yükselecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...