10 Aralık 2010 Cuma

Akçay: "Az hata yapmak zorundayız"

Akçay: "Az hata yapmak zorundayız"

Bank Asya 1. Lig'de sahasında lider Çaykur Rizespor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, kazanmak için az hata yapmak zorunda olduklarını söyledi..



Akçay, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde onarımı süren Ada Stadı'ndaki antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'un liderliğin avantajıyla son haftalarda fiziksel ve ruhsal olarak üst düzey performans sergilediğini bildirdi.

Çaykur Rizespor'un, güçlü ve bünyesinde tecrübeli oyuncular bulunan bir takım olduğunu anlatan Akçay, ''Kendi evimizde oynuyor olmamıza rağmen, baskı altında olacağız. Bunun üstesinden gelmek içinde bundan önceki müsabakalarda koştuğumuzdan daha fazla koşmak zorundayız'' dedi.

Akçay, Rize ekibinin tecrübeli oyuncularının, hatalarından çok iyi şekilde yararlanabileceğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:
''Böyle takımlara karşı hata yapıp imkanlar tanıdıktan sonra bunları telafi etmek zor olacaktır. Üç ihtimalli bir maç gibi gözüküyor. Evimizde horoz gibi oynamaya, güçlü ve ayakta kalmaya devam edeceğiz. Sezon başından bu yana sergilediğimiz anlayışımızı aynen sürdüreceğiz. Bu ligde kalma adına sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Seviyemizi maksimum dereceye çıkaracağımız bir maç olacak, galibiyeti istemek ve daha az hata yapmak zorundayız.''

İlk yarının bitimine iki maç kaldığını anımsatan Akçay, Bank Asya 1. Lig'in ikinci yarıda daha zorlu geçeceğine inandığını sözlerine ekledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...