6 Aralık 2010 Pazartesi

Tavşanlı'ya gençlik aşısı!

Tavşanlı'ya gençlik aşısı!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, A2 takımında oynayan genç futbolcular Ömür Can Yıldırım, Mehmet Sönmez, Erdoğan Koç ve Yılmaz Can Taşkıran ile sözleşme imzalayarak, profesyonel takıma dahil etti.



TKİ Tavşanlı Linyitspor A2 takımı antrenörü Ahmet Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinin de mücadele ettiği A2 Ligi 1. Grup'ta karşılaşmaların üst seviyede oynandığını söyledi.

Önemli aşama kaydeden oyuncuları Ömür Can Yıldırım, Mehmet Sönmez, Erdoğan Koç ve Yılmaz Can Taşkıran'ın profesyonel takımın teknik heyetinin de dikkatini çektiğini ifade eden Erdinç, şöyle konuştu:
''A2 takımındaki futbolcularımızın kendilerini iyi yetiştirip A takıma yükselmelerini istiyoruz. Bizim için A2 Ligi'nde mağlup olmuşuz, galip gelmişiz önemli değil. Amacımız elimizde bulunan oyuncuları üst lige en iyi şekilde taşımak. Yöneticilerimiz ve profesyonel takımımızın teknik direktörü Mustafa Akçay, A2 takımımızı yakından takip ediyor. Oyuncularımızı, onların işaret ettiği mevkilerde oynatarak deneme imkanı buluyoruz. Sonuçta 4 oyuncumuz profesyonel sözleşme imzalayarak önemli bir ivme kazandı. Bunun yanı sıra milli takımlara oyuncu yetiştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu hedefimize de ulaşırız.''

Facebook | Tavşanlı Tki Linyitspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...