10 Mayıs 2011 Salı

Bank Asya finali İzmir’de Atatürk Stadında oynanacak...


Bank Asya 1. Liginde bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan üçüncü takımın belirleneceği Play Off maçları 22-29 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.
Önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig’de yer almayı garantileyen Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu’nun ardından belirlenecek olan üçüncü takımın hangisi olacağı 29 Mayıs Pazar günü İzmir’de oynanacak olan final maçında belli olacak. 15 Mayıs’ta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek olan Bank Asya 1.Lig’de ilk 2 sırayı alan Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu takımları doğrudan Spor Toto Süper Lig’e yükselmeye hak kazanmıştı.
Bank Asya 1. Lig’i 3. 4. 5. ve 6. sırada bitiren takımlar deplasmanlı olarak çift maç eleme usulüyle oynayacak. Sezonu 3. bitiren takım ile 6. bitiren takım, 4. bitiren ekip ile de 5. olarak tamamlayan kulüp, birbirleriyle çift maç eleme usulü oynayacak. Üçüncü takımın belirleneceği Play Off maçları ligin 34. Haftasının ardından hemen başlarken ilk maçlar 22 Mart Pazar günü rövanş maçları da 25 Mart Çarşamba günü oynanacak. Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız saha olarak belirlenen İzmir’de tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak. Finali kazanan ekip önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig’e yükselecek 3. takım olacak.

1 yorum:

  1. başlıkta mayıs olarak yazmış olmanıza rağmen açıklama yaznızda mart olarak yazmışsınız. düzeltilirse güzel olur.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...