8 Mayıs 2011 Pazar

Rize'de maç sonu..


Rize'de maç sonu..

Kayıhan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, olmak ya da olmamak maçına çıktıklarını belirterek, ''Tavşanlı Linyitspor deplasmanlarda çok iyi oynayan bir ekip. Ancak maça çok iyi başladık. 2-0 öne geçtikten sonra yediğimiz gol, bizi biraz strese soktu'' dedi.

Maçın ikinci yarısında rakip takımı üzerlerine çektiklerini ve kontra atağa çıktıklarını ifade eden Kayıhan, ''Skor 3-1'e gelinceye kadar zor anlar yaşadık. Üçüncü golü daha erken bulabilsek daha rahat oynayacaktık ve üçüncü golü bulunca rahatladık. Rakibimiz de moral olarak çöktü. Maçı kazanarak play-off için iddiamızı devam ettirdik'' diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise maçın iki takım için de yola devam maçı olduğuna dikkati çekerek, ''Rize'nin saha avantajı vardı. Buna rağmen ilk yarıda pozisyonlar bulduk. Eğer bu pozisyonları gole çevirebilsek, maç farklı bir yöne gidebilirdi'' ifadesini kullandı.


Maçın ikinci yarısında kontrollü oynayan Çaykur Rizespor'un maçı kazandığını belirten Akçay, şunları kaydetti:
''Gelecek hafta son maçımızı kazanıp play-off'a kalacağımıza inanıyorum. Bank Asya 1. Ligi sezonun başından beri rekabet içinde devam etti. Son haftada çok fazla hata yapan takımlar kaybedecek. Ligin son haftalarında şaibe olmayan bir ligimiz olduğu için memnunuz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...