8 Mayıs 2011 Pazar

Play-Off Aşkına !

 Çaykur Rizespor, sahasında Tavşanlı Linyitspor'u mağlup ederek tekrar ilk 6 içinde yer aldı.


Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor, evinde Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 mağlup etti.
Maça ev sahibi takım hızlı başladı ve 25. dakikada tecrübeli golcü Mehmet Al takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden 4 dakika sonra Amerikalı yıldız oyuncu Adu takımını 2-0 öne geçiren golü Tavşanlı Linyitspor ağlarına bıraktı.
2-0 mağlup duruma düşen Tavşanlı Linyitspor, farkı indirmek için ataklarını sıklaştırmaya başlamıştı ve konuk ekibin golcüsü Mehmet Akyüz 38. dakikada skoru 2-1'e getirdi ve devre bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda konuk Tavşanlı Linyitspor beraberlik için zaman zaman önemli ataklar üretse de bunlarda bir türlü başarılı olamıyordu.
Dakikalar 83'ü gösterdiğinde maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Çağrı, takımını rahatlatan 3. golü Tavşanlı ağlarına gönderdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 3-1 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 51'e yükseltip 5. sıraya yükselirken, Tavşanlı Linyitspor da 50 puanda kalarak 6. sıraya inmiş oldu.

ÇAYKUR RİZESPOR: 3 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1
Stat: Yenişehir
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Baki Yiğit
Çaykur Rizespor: Ramazan Kurşunlu, Volkan Özcan, Koray Avcı, Evren Kürkçü, Sezer, (Dk. 46 Çağrı Yarkın), Theo Weeks, Mithat Yaşar (Dk. 84 Yunus Murat Ceylan), Sertan Vardar, Adu, Erkan Kaş (Dk. 90 İlyas Çakmak) Mehmet Al
TKİ Tavşanlı Linyitspor: İbrahim, Tanju Yavuz, Cemil Adıcan, Onur Bektaş, Mehmet Besler, Mehmet Akyüz, Emrah Dağ (Dk. 59 Ogunseye), Fatih Yılmaz (Dk. 74 Ercan), Ahmet, Mikail (Dk. 88 Soner Sitar), Davut Babur
Gol: Dk. 25 Mehmet Al, Dk. 29 Adu, Dk. 83 Çağrı Yarkın (Çaykur Rizespor) Dk. 38 Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Sarı kartlar: Dk.45 Ramazan Kurşunlu, Dk.64 Evren Kürkçü, Dk.66 Volkan Özcan, Dk.72 Mehmet Al  (Çaykur Rizespor) Dk.45 Mikail (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...