15 Mayıs 2011 Pazar

Tav-Tav Tavşanlı!

Bu sezonun flaş takımlarından Tavşanlı Linyitspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak play-off'a çıkmış oldu.


Bank Asya 1. Lig'de evinde Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Tavşanlı Linyitspor, ligi 6. sırada tamamlayarak play-off oynama şansını yakaladı.
Haftanın en önemli maçlarından bir tanesiydi Kütahya'daki Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor maçı.
Tavşanlı Linyitspor kazanması halinde kesin olarak play-off'a kalacak, beraberlik ve mağlup olması durumunda ise altında bulunan Boluspor ve Erciyesspor'un maçlarını beklemek durumunda kalacaktı.
Akhisar Belediyespor ise kazanması halinde kesin olarak ligde kalacak, beraberlik ve mağlup olması durumunda ise altında bulunan takımların sonuçlarını bekleyecekti.
Maça ev sahibi takım çok hızlı başladı ve henüz 2. dakikada savunma oyuncusu Tanju ile 1-0 öne geçti.
Konuk ekipte 28. dakikada sakatlanan stoper Bilal Özdemir'in yerine oyuna Timuçin Aşçıgil oyuna dahil oldu.
İlk yarının sonlarına doğru 42. dakikada yine Tanju attığı ikinci golle farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya Tavşanlı Linyitspor, Fatih Yılmaz'ın yerine Ogunseye'yi alarak başladı. Konuk ekip ise aynı kadro ile ikinci yarıya çıktı.
Akhisar Belediyespor'da 60. dakikada İbrahim Taylan skoru 2-1 yaptı.
Bu golden 6 dakika sonra bu kezo Musa Sinan sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi.
69. dakikada ev sahibi takımda Onur Bektaş'ın yerine Hasan Ali Durtuluk oyuna dahil oldu.
76. dakikada ev sahibinde golcü Mehmet Akyüz sahneye çıktı ve takımını tekrar öne geçirdi ve skor 3-2 oldu.
83. dakikada Tavşanlı Linyitspor'da son oyuncu değişikliği yapıldı ve Mehmet Besler'in yerine Cem Kavçak oyuna girdi.
87. dakikada ikinci oyuncu değişikliğini yapan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk golün sahibi İbrahim Taylan'ın yerine Emre Okur'u sahaya sürdü.
Bu değişiklikten 1 dakika sonra Anıl Taşdemir konuk ekibe beraberliği getiren golü Tavşanlı Linyitspor ağlarına gönderdi.
Anıl bu golden 2 dakika sonra yerini Özhan Keskinkale'ye bıraktı.
Başka gol olmayınca maç 3-3 eşitlikle sona erdi.
Bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor play-off'a kalırken, Akhisar Belediyespor da ligde kalmış oldu.


TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 3 - AKHİSAR BELEDİYESPOR: 3        
Stat: Dumlupınar
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Mehmet Metin, Muhammet Yumak
TKİ Tavşanlı Linyitspor: İbrahim, Davut Babur, Tanju, Cemil Adcan, Onur Bektaş (Dk. 70 Hasan Ali Durtuluk), Mehmet Besler (Dk. 82 Cem Kavçak), Mehmet Akyüz, Emrah Dağ, Fatih Yılmaz (Dk. 46 Ogunseye), Ahmet Yakak, Mikail
Akhisar Belediyespor: Gürkan, Serkan Yalçın, Bilal Özdemir (Dk. 28 Timuçin Aşçıgil), Murat Gürbüzerol, Mustafa Aşan, Anıl Taşdemir (Dk. 90 Özhan Keskinkale), Musa Sinan Yılmazer, Gökhan Dinçer, Hakan Ateş, İbrahim Taylan (Dk. 87 Emre Okur), Mert Kaytankaş
Goller: Dk. 2 ve Dk. 42 Tanju, Dk. 76 Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 59 İbrahim Taylan, Dk. 65 Musa Sinan, Dk. 87 Anıl (Akhisar Belediyespor)
Sarı Kartlar: Dk. 42 Cemil Adıcan, Dk. 45 Fatih Yılmaz, Dk. 72 Tanju, Dk. 86 Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 42. Mustafa Aşan, Dk. 75 İbrahim Taylan, Dk. 77 Gökhan Dinçer, Dk. 83 Musa Sinan Yılmazer (Akhisar Belediyespor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...