5 Mayıs 2011 Perşembe

"Rize'den puanlarla döneceğiz"

Mustafa Reşit Akçay, "Rize deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz'' dedi.


Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, ''Son haftalardaki puan kayıplarıyla avantajımızı yitirmemiz sonucu oluşan moral bozukluğuna rağmen Rize deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz'' dedi.

Akçay, maçın hazırlıklarını Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde onarımına devam edilen Ada Stadı'nda ve Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde günde çift idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Karşılaşmaya kart cezalıları İsmail Dinler ve Abdi Aktaş'tan yoksun çıkacaklarını, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilen kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun oynayıp oynamayacağının ise daha sonra belli olacağını ifade eden Akçay, şunları söyledi:
''Sezon başından itibaren sınırsal değerleri zorluyoruz. Son haftalardaki puan kayıplarıyla avantajımızı yitirmemiz sonucu oluşan moral bozukluğuna rağmen Rize deplasmanından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Rakibimiz play-off hedefi için dönüm maçını bizimle yapacak. Ancak kendi sahalarında oynayacakları için bize göre daha avantajlı durumda bulunuyorlar. Zorluk derecesi, bir önceki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasıyla eş değer nitelikte bir maça çıkıyoruz. Her ne kadar deplasmanda olsak da hesaplarımız tutar ve arzu ettiğimiz şekilde oyuna yön verirsek, puan veya puanlarla evimize dönme şansımız yüksek.''

Kalan iki maçın şampiyonluk karşılaşmaları kadar önemli olduğunu anlatan Akçay, futbolcularının canla başla mücadele ettiklerini vurguladı. Akçay, ''Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sezon sonunda hiçbir şey elde edememek de var, ama biz olaylara kendi penceremizden bakıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Bank Asya 1. Lig'deki gerçek yerimizi sezon sonunda göreceğiz'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...