15 Mayıs 2011 Pazar

Eksikler Can Sıktı

Süper Lig şansını, play-off'ta deneyecek Linyitspor, Gaziantep BB ile eşleşirken, takımdaki eksikler can sıktı.

Bank Asya 1. Lig'deki ilk sezonunda; kümede kalma mücadelesiyle yola çıkan ancak çizdiği grafikle şampiyonluk mücadelesi veren Linyitspor, her ne kadar ilk iki şansını kötü biçimde yitirse de play-off'a kalmayı başardı. Süper Lig şansını, play-off'ta deneyecek Linyitspor, Gaziantep BB ile eşleşirken, takımdaki eksikler can sıktı.

32. haftadaki Gaziantep BB müsabakasından sonra 3 maç hak mahrumiyeti cezası alan Oğuz Dağlaroğlu, play-off'un ilk ayağında forma giyemeyecek. Yine aynı maçta kırmızı kart gören ve sonrasında 3 maç hak mahrumiyeti cezası alan İsmail Dinler ise play-off'un ilk iki maçında saha yer alamayacak. Akhisar Bld.spor müsabakasında sarı kart gören Cemil ve Mehmet Akyüz de sarı kart cezalısı durumuna düştü. Play-off'un ilk maçında, 4 as oyuncusundan mahrum kalan Linyitspor teknik heyeti, alternatif oyuncuları play-off'a hazırlamak için şimdiden kolları sıvadı.

Akhisar maçı sonrasında yapılan basın toplantısında eksiklerin dile gelmesiyle açıklama yapan Akçay, "Yaklaşık iki yıldan beri bu takımın başındayım. En başından beri takım ruhunu aşılamaya çalışıyoruz. Evet eksiklerimiz var ancak her zaman dediğim gibi sahaya 11 kişi çıkıyoruz. 11 kişiyseniz eksik değilsiniz demektir." dedi.

kütahyanınsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...