21 Şubat 2011 Pazartesi

86 yaşında fanatik nine..

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yatağa bağımlı yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Karayel, Bank Asya 1. Lig'de başarılı performansıyla dikkati çeken TKİ Tavşanlı Linyitspor'un maçlarını televizyondan izleyerek hayata bağlanmaya çalışıyor..


Biri kız 5 çocuğu, 16 torunu, 38 torununun çocuğu ve 4 torununun torunu olan Ayşe Nine, 5 nesilde toplam 63 kişilik TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarı olan geniş bir ailenin en yaşlı üyesi konumunda bulunuyor.

Bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle torunu Hikmet Karayel'in evinde yatağa bağımlı yaşayan Fanatik Nine, torununun çocukları Fatih ve Hakan Karayel ile futbol sohbetleri yapıyor. Takımının başarılarıyla gurur duyan Karayel, kırmızı-siyahlı formayı giyip atkı ve beresini takarak, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un maçlarını ve Bank Asya 1. Lig'in yorumlandığı programları dikkatle izliyor. Ayşe Nine, maçlardaki gol sevincini torunu ve onun çocuklarıyla paylaşıyor.

-EN BÜYÜK HAYALİ...-

Ayşe Karayel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başarılarının kendisini mutlu ettiğini belirterek, takımının Spor Toto Süper Lig'e çıkacağına tüm kalbiyle inandığını söyledi.

Eşinin de sıkı bir TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarı olduğunu anlatan Ayşe Nine, ''Takımımız 3. Lig'deyken sık sık maçlarını izlemeye gider, eve geldiğinde yaşananları anlatırdı. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un hep 2. Lig'e yükselmesini hayal ederdi, ancak ömrü vefa etmedi. Takımın, önce 2. sonra 1. Lig'e yükseldiğini göremedi. Şimdi stada gidemediğim için maçları televizyondan izleyip onun anısını yaşatmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

Fanatik Nine, en büyük hayalinin, gönül verdiği kırmızı-siyahlı takımının Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan en az biriyle oynayacağı karşılaşmayı izlemek olduğunu kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...