4 Şubat 2011 Cuma

"En az 1 puan istiyoruz"

"En az 1 puan istiyoruz"

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, maçtan en az 1 puan almayı hedeflediklerini söyledi.


Kİ Tavşanlı Linyitspor, Kartalspor maçının hazırlıklarını Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idmanla sürdürüyor.

Sakat futbolcusu bulunmayan kırmızı-siyahlılarda Cemil Adıcan cezası nedeniyle Kartalspor'a karşı forma giyemeyecek, gribal enfeksiyon teşhisi konulan Fatih Yılmaz'ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

TKİ Tavşanlı Linyitspor kafilesi, Tavşanlı'da son idmanını yaptıktan sonra yarın otobüsle İstanbul'a hareket edecek.

-"YENEMEZSEN YENİLME ANLAYIŞINI UYGULUYORUZ"-
Teknik direktör Akçay, Kartalspor'un geçen hafta Adana deplasmanında elde ettiği galibiyetin moraliyle karşılaşmaya çıkacağını ifade etti.

Kendilerinin de Kütahya'da Mersin İdmanyurdu ile berabere kalarak moral bulduğunu belirten Akçay, ''Bu haftadan sonraki bütün karşılaşmalar çok zor.

Alınan her puan da altın değerinde. Bu anlamda zor bir maç olacak. Kartal deplasmanına en az 1 puan için gidiyoruz'' dedi.

Akçay, Kartalspor ile yapacakları maçı, kalan 14 karşılaşmadan zorluk derecesi en yüksek 5 maç arasında gördüğünü kaydetti.

Kartalspor'un kendilerine karşı atak oynamasını beklediğini dile getiren Akçay, "Dikkatli oynayıp güç orantısını iyi dengelemeye çalışacağız. Umarım yaptığımız planlar tutar ve Tavşanlı'ya yenilmeden döneriz" diye konuştu.

Akçay, "yenemezsen yenilme" anlayışını her müsabakada öncelikli olarak uygulamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...