22 Şubat 2011 Salı

Liderle fark 3 ama kümede kalma derdinde

Bank Asya 1. Lig'de, zirvedeki rakiplerinden 1 maç eksiği olmasına rağmen lider Samsunspor ile 3 puan fark bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay'ın "Kümede kalmamız için 3-4 puana ihtiyacımız var" sözü, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yayın yapan radyodaki programda espri konusu oldu.

Tavşanlı Linyitspor-Liderle fark 3 ama kümede kalma derdinde

Radyo programcısı Nihat Mermer, kendisinin hazırlayıp sunduğu "Nihat’la Temcit Pilavı" programında, ligde zirve mücadelesi yapan TKİ Tavşanlı Linyitspor’un teknik direktörü Akçay’ın iki hafta önceki Boluspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada ısrarla kümede kalmak için 3-4 puana ihtiyaç duyduklarını söylediğini anımsattı.

Akçay’ın iddialı konuşmayı sevmediğini ve tüm rakiplerine saygı duyduklarını her açıklamasında yinelediğini ifade eden Mermer, "bazı futbol adamlarının söylediği varsayımıyla hareket ederek" şu sözlerle dinleyicilerini güldürdü:
"Boluspor galibiyetinden sonra kümede kaldıkları için sokaklara dökülen Samsunlular, şehirde karnaval havası yarattı. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ’Deplasmanda aldığımız 3 puanla 37 puana ulaştık ve kümede kalma barajını yakaladık. Lige renk katmayı umuyorduk ve bunu başardık. Diğer takımlar da aynı felsefeyle hareket ederse gökkuşağını oluşturacağımızı sanıyorum’ dedi. İnsanlara mutluluk verdiklerini söyleyen Kalpar, ’Bugünleri de gördük ya; ölsem de gam yemem. Lig lideri de olduk ama lig cetvelini düzenlemek TFF’nin bileceği iş. Bizim amacımız kümede kalmaktı ve istediğimizi aldık’ diye konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş: ’Henüz her şey bitmedi. Son 2 haftada büyük yaralar aldık, ancak umutlarımızı kaybetmedik. Biz de kümede kalabiliriz ve bunun için var gücümüzle savaşacağız.’
Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu: ’Liderin 1 puan gerisindeyiz ve hala kümede kalamadık. Hocamızla konuştuk. Gereken önlemleri alacak. Eğer 2 haftaya kadar kümede kalamazsak taraftarlarımızı üzmüş oluruz.’
Diyarbakırspor Teknik Sorumlusu Nevzat Türker: ’Küme mi, neymiş? Orada kalınıyormuş galiba.’
Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı: ’Burayı boşaltın kardeşim! 2. Lig’den takımım gelip o kümede kalacak!"

AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...