26 Şubat 2011 Cumartesi

Ödeşme Zamanı

Bank Asya 1. Lig’in geçen haftaki BAY takımı TKİ Tavşanlı Linyitspor, 23. hafta ile lige yeniden ‘merhaba’ diyecek; Adanaspor ile ödeşmek üzere Dumlupınar Stadı’na çıkacak.

Ligin 22. haftasını dinlenerek geçiren Linyitspor, 23. hafta müsabakasında, puan cetvelinin sancılı takımı Adanaspor’u konuk edecek. BAY haftasını Antalya’da değerlendiren ekip, geçen çarşamba gecesi ilçemize döndü. Ertesi günü ayağının tozu ile Tunçbilek’teki tesislerde çalışmalarına devam eden kırmızı siyahlılar, bugünden itibaren Adanaspor maçının kampına girecek. Adanaspor maçına; kart cezalısı olan Mehmet Akyüz ve Mikail’den yoksun çıkacak Linyitspor’da, Tanju ve Emrah da sarı kart sınırında bulunuyor. Kadroya giremeyen Sulemana’nın ise sağ dizinden sakat olduğu ve bu futbolcunun doktorunun Amerika’da olması sebebiyle, gereken ameliyat için doktorunun beklendiği belirtildi. Rakip Adanaspor’un ise Cuma akşamı Kütahya’ya gelmesi bekleniyor. Turuncu beyazlılarda; Talha, Recep ve Fahri, kart sınırında olan oyuncular.

27 Şubat 2011, Pazar, saat 13:30’da; Kütahya Dumlupınar Stadı’nda oynanacak müsabakayı, Süper Lig hakemlerinden Serkan Çınar yönetecek. Yardımcılıklarını Sedat Etik ve Ceyhun Sesigüzel üstlenecek. Dördüncü hakem ise Serdar Karakaş olacak. Karşılaşma, TRT’den naklen yayınlanacak.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...