24 Şubat 2011 Perşembe

‘Ada’m Olacak mı?

Bitiş tarihi her seferinde daha ileri atılan Ada Stadı’nda çalışmalar sürüyor. Yetkililer tarih veremiyor ama inşaat çalışanlarına göre en iyimser tarih 40 gün sonrası.

Yapımı süren (?) Ada Stadı’nda ilerleme kaydedilmiş (?) vaziyette. Basın tribününün kaba inşaatı biterken, kale arkası tribününün altına inşa edilen Basın Odası, Doping Kontrol Odası gibi bölümlerin sıvası yapılıyor. Yetkililer, stadyumun bitiş tarihi hakkında net bir bilgi veremezken; inşaat çalışanları, bu çalışan sayısı ve bu hızla en az 40 gün sonrasını inşaatın bitiş tarihi olarak tahmin ediyorlar.

Öte yandan, Basın Tribünü’nün projesinde yine pürüzler çıktığı iddia edildi. Geçen Cuma günü Ada Stadı’nı kontrole gelen Kütahya Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü temsilcileri, projenin tatbiki konusunda hataların olduğunu  ve inşaa edilen kimi yerlerin en az yarım metre fazladan yapıldığını ve hatalı yerlerin yıkılıp yeniden yapılmasını istedi. İnşaatın yapımını üstlenenlerse, talebi anlayamadıklarını, en ufak bir çiviyi bile projeye göre çaktıklarını belirterek, gerekli talebin yerine getirilmesinin en az 4 günlerini alacaklarını belirtti.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...