18 Şubat 2011 Cuma

Kampın Adı Antalya

Bank Asya 1. Lig’in 22. haftasını BAY geçecek olan Linyitspor, soluğu Antalya-Belek’te aldı. Arcadia Hotel’de kampa giren ekip, Tavşanlı’ya, 23 Şubat 2011’de dönecek.

Ankaraspor’un tüm profesyonel liglerden ihracı nedeniyle 22. haftada bu takımla oynayacağı maçı BAY geçen Linyitspor, bir haftalık boşluktan yararlanıp, Antalya’da kampa girdi. Belek’te bulunan Arcadia Hotel’de kamp yapan Linyitspor, 15 Şubat 2011 tarihinde gittiği Antalya’dan, 23 Şubat 2011’de dönecek. Kamp sırasında Antalyaspor ve henüz adı belirlenmeyen bir Polonya takım ile hazırlık karşılaşması yapacak olan kırmızı siyahlılar, önümüzdeki çarşamba günü ilçemize döner dönmez Adanaspor maçının taktik çalışmalarını yapacak.

Takımla birlikte kampta bulunan Genel Kaptan Murat Eran, olumlu bir form grafiği ve ivme yakaladıkları dönemde BAY geçmelerinin takımı frenleyebileceğini ancak bu ihtimalin düşük olduğunu dile getirdi. Eran, “Başarılı bir şekilde devam ederken bu zorunlu ara, performans düşüklüğüne sebep olma tehlikesi yaratsa bile bence kaldığımız yerden devam edeceğiz hatta daha iyi de olabiliriz. Ligin ilk yarısında da BAY geçtiğimiz haftadan sonra öneml br çıkış yakalamıştık;” dedi.

“Her ne kadar maç yapmadan geçilen hafta neticesinde sıkıntı yaşanabilecek olsa da kampın en olumlu yanı sıcak havada çalışmak. Birkaç Akdeniz takımı dışındaki tüm takımlar soğuk havada, zoraki idman yapıyor ve bu durum takımın oyununu etkiliyor. Bizse burada yazdan kalma havada, stresten uzak bir biçimde çalışıyoruz. Dolayısıyla mevcut durum, futbolumuza olumlu yansıyacaktır.” diyen Eran, Belek’te bulunmaktan ötürü mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...