17 Şubat 2011 Perşembe

Farkımız Yok

Tavşanlı Linyitspor’un güzel bir sonuç alacağına inanan taraftar tribünleri doldurmuştu. İlk kez bu kadar kalabalık bir seyirci kitlesini gördüm. Sevindim tabi, bir taraftan da çok centilmendik tribünlerde. Misafir bölümüne sıkıştırılmamış Bolu taraftarı ile, karşılıklı atılan sloganlar da iyiydi, stat istememizde; hatta müdüre ‘nasılsın?’ diye hatır sormakta.

Her zaman ki gibi başladık maça; Abdi yerine Ogünseye tercih edilmiş, Mikail de uzun bir aradan sonra ilk on birde yerini almıştı. Gene berbat ve taraflı yönetim gösteren bir hakemle oynadık. Şükür ki bu hafta hakemi de yenmeyi becerdik. Daha maçın başında; kapalının önünde Emrah’ı nerdeyse öldürecek harekete, kart bile çıkartmadı hakem. Rakibin elle oynadığı pozisyon sayısını da unuttum; biz tribünden gördük; o, iki adımdan göremedi. Ya kaleci Ferhat’ın ilk yarıdaki ağır davranışları? Bir kez bile uyarmadı hakem bey. Bir de yaptığı tüm degajlarda ons ekiz dışına çıktı. Bu da gözünden kaçtı hakemin.

Levent Eriş hoca, ‘iki defa geldiler, biri gol oldu’ diye açıklama yapmış. İlk yarıyı unutmuş gibi geldi bana. Sadece Ogünseye üç kez on sekiz içinde gol pozisyonunda idi. Besler’in ve Akyüz’ün ve Emrah’ın şutları da Bolu kalesinde olduğumuzun göstergesiydi. Yani kontrolümüzde olan bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarının hemen başlarında; Besler’in sağa açtığı topta Davut’un güzel ortası, Akyüz’ün harika topuk pası Üzümcü ile gole dönüşünce; zevkten dört köşe olduk. 60’tan sonra gene oyundan düşmeye başladık ancak rakibin de öyle aman aman pozisyonu yoktu. Hepsi hepsi iki şut vardı; onları da Oğuz gene muhteşem kurtardı. Hele ilk şutta sol alt köşeye uzanması... Ellerine, zekana sağlık Oğuz diyelim. Tribünlerin dediği gibi ‘biz seni seviyoruz.’ Yumruk şovlarını da.. .Cemil... Son dakikalarda  nasıl attın o topa kendini? Helal olsun! Savunmamız seninle bir başka. Besler, bu maçta her zamankinden iyiydi. Seviyorum onu da ama hep yaptığından daha çoğunu bekliyorum nedense. Neyse, tüm futbolcu kardeşlerimizi tek tek tebrik edelim, teknik kadroyu da tabi. Boluspor’u yenmek başarıdır çünkü.

Haftanın sonuçlarına bakarsak; Ordu’nun evinde yenilmesi ve Samsun’un berabere kalması beklenmedik sonuçtur. Denizli-Akhisar ve Erciyes-Rize beraberlikleri ile Mersin, Altay ve Giresun galibiyetleri de kimseyi şaşırtmamıştır sanırım. Bizim işimize yarayan sonuçlar olduğunu da belirtmekte fayda var.

Farkımız yok ilk üç takımdan, onların da 34 puanı var bizim de... Kendi takımımız Linyitspor’u lider bile sayabiliriz. Önümüzdeki haftayı BAY geçeceğiz. Rakiplerimiz birbiriyle oynayacaklar bu da bizi üst sıralardan fazla koparmayacak. Bence.Gaziantep’e de bu hafta bir sürpriz yapabilirler diyerek bitirelim. Her şey herkesin gönlünce olsun.


 kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...