11 Şubat 2011 Cuma

Akçay: "Kazanamıyorsak, kaybetmemek için.."

Akçay: "Kazanamıyorsak, kaybetmemek için.."

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Boluspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, her zamanki anlayışlarını sahaya yansıtıp kazanamıyorlarsa kaybetmemek için mücadele edeceklerini söyledi..



Akçay, yaptığı açıklamada, ligin sahasında yenilmeyen tek takımı olduklarını anımsattı.

Bu durumun kimi zaman stres oluşturduğunu, ancak istatistiksel kaygılarının bulunmadığını belirten Akçay, şöyle konuştu:
''Kendi sahamızda çıkacağımız 5 final maçından biri geldi çattı. Zorluk derecesi üst seviyede olacak bir müsabakada takım yapısı ve futbol kalitesi yüksek bir takımla karşılaşacağız. Farklı değerleri olan iki takımın mücadelesinde rakibimizin kazanma isteğine göre bizim de inatçı yapımızın unutulmaması gerekiyor. Evimizin horozu olma yolunda elimizden geleni yapacağız. Bizim anlayışımız hep aynı, kazanamıyorsak kaybetmemek için oynayacağız.'' Akçay, bu maçın sonucunun Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren diğer takımları da etkileyeceğini anlattı.

Spor Toto Süper Lig'i hedefleyen takımlarla yapacakları maçlar nedeniyle kilit takım konumunda bulunduklarına işaret eden Akçay, ''Bunun böyle olmasını biz istemedik. İşi bu noktaya getiren tek şey fikstürdür. Bizim için önemli olan diğerlerinin ne yaptığı değil, bizim nereye varacağımızdır. Düşüncelerimiz insanlara farklı gelebilir ama biz önce kümede kalmayı garantilemek istiyoruz. Bunun için de 6-7 puana ihtiyacımız var. Bu yüzden Boluspor maçını da bize en yararlı skorla tamamlamak arzusundayız'' dedi.

-BURSALI FUTBOLSEVERLERDEN LİNYİTSPOR'A DESTEK-
Bu arada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u destekleyen Bursalı futbolseverler, Bursalı Linyitsporlular Derneğini kurup aynı çatı altında birleşti.

Dernek başkanı Yüksel Fidan öncülüğünde Bursa'dan Tavşanlı'ya gelen bir grup dernek üyesi, takımın antrenmanını izledi. Grup, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyerek kestane şekeri ikram etti.

Fidan, Tavşanlı'daki taraftar gruplarıyla çeşitli kurum ve kuruluşları da ziyaret eden grup adına yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başarılarından gurur duyduklarını söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başarısını tesadüf olarak niteleyenlerin pişmanlıklarını zevkle seyrettiklerini anlatan Fidan, ''Bu takım bulunduğu yeri sonuna kadar hak ediyor. Biz de kırmızı-siyahlıların başarısıyla gurur duyuyoruz. Her ne kadar Tavşanlı'da olamasak da Bursa'da onlar için atan kalplerin olduğunun bilinmesini istiyoruz'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...