17 Şubat 2011 Perşembe

Tebrikler Memleket Sevdalıları..

Tebrikler Memleket Sevdalıları

Bizimkisi memleket meselesi diyorlardı ve yiğit namı ile anılır misali isimlerini de ‘’Memleket Sevdalıları’’ koymuşlardı. Bank Asya 1. Lig’in Tav-ı Şanlı ekibinin sevdasıydı bu. İşte bunlar Memleket Sevdalısı Tavşanlı Linyitsporlululardı.
 Mehmet Bıldırcın
 
BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL
Bank Asya 1. Lig’ine yükseldikleri günden bu yana ligde fırtınalar estiren ve taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan Linyitspor, Spor Ajans okurlarının oylarıyla da hak ettiği hayranlığı ve tebrikleri gördü. Yaklaşık 5200 kişinin katıldığı oylamada açık ara fark ile 1. Olan Linyitspor %42’lik derece ile ‘’Bank Asya 1. Lig’inde Yılın Kulübü’’ ödülüne layık görüldü. Bu başarı elbette lige yeni yükselen bir ekibin tesadüfü başarısı değildir. Şuanda lider ile aynı puana sahip olan Linyitspor ligdeki bu başarılı performansını Spor Ajans okurlarına da yansıtmıştı. Ve nitekim haklı bir başarı göstererek Mersin İdman Yurdu’nun önünde lider oldular.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN
Şimdi Linyitsporluları tebrik etmek gerekir. Asıl tebriğimizi Tavşanlı’da bizzat hak ettikleri ödülü sunarak yapacağız. Ama bu Memleket Sevdalılarını buradan da tebrik etmeden geçemeyeceğim. Tebrikler Memleket Sevdalıları. Yolunuz açık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...