15 Şubat 2011 Salı

Bolu Dağı Yerle 1 ...

Bolu Dağı Yerle 1 ...

Bank Asya 1. Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelen Linyitspor ile Boluspor arasındaki mücadelede gülen taraf ev sahibi Linyitspor oldu. Mikail'le rakibini deviren ev sahibi ekip, ligde yine sükse yarattı. 1-0


Karşılaşmanın hemen öncesinde esame listesi krizi yaşandı. Mücadelenin başlamasına 10 dakika kalmasına rağmen Boluspor tarafından verilmesi gereken oyuncu listesi gelmeyince basın mensupları zor anlar yaşadı. Boluspor, daha önce de aynı gerekçeyle ceza yemişti. Maçın başlama düdüğünden önce Linyitspor tribünlerinin tezahüratıyla her iki takım da elele seyircileri selamladı. Müsabakanın 5. dakikasına kadar tutuk gözüken Linyitspor, 6. dakikada Mehmet Besler'in sert şutuyla ilk tehlikeli akını gerçekleştirdi. 12. dakikada, Mikail'in sert hareketi sonucunda sakatlanan Erdem, saha kenarına alındı. Erdem'in bacağına 5 dikiş atıldı. Mehmet Akyüz, Emrah ve Ogunseye ile gol arayan kırmızı siyahlılar, özellikle ilk yarının son dakikalarında, rakip yarı sahada etkili oldu.


0-0 biten ilk yarının ardından, maça hızlı başlayan Boluspor, penaltı itirazında bulundu. Fatih'in pasıyla topla bulışan Caner, ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem Abdullah Yılmaz, pozisyonu devam ettirdi. 49. dakikada Linyitspor'un golü geldi. Boluspor, topu bir türlü ceza sahası yakınlarından uzaklaştıramayınca, ceza sahası içine gönderilen topa yükselen Mehmet Akyüz, Ramazan ve Cemil'in arasından verdiği topuk pasıyla topu Mikail'e aktardı. Mikail, bomboş drurumda, topu kaleci Ferhat'ın sağından ağlarla buluşturdu. 1-0 Gol sonrasında ciddi ataklar geliştiren Bolusporlu futbolcuları kaleci Oğuz durdurdu. Müsabakanın son dakikalarında bunaltıcı Boluspor ataklarına 'Dur' diyen Linyitspor, 3 puanın sahibi oldu. Müsabakada sarı kart gören Mikail ve Mehmet Akyüz, cezalı duruma düştü.

Maçın Adamı: Oğuz

Oğuz, bir kere daha ne kadar iyi bir kaleci olduğunu ispatladı. Özellikle ikinci yarıda geşilen Boluspor ataklarında kalesinde devleşen Oğuz, yaptığı kurtarışlarla maçın kırılma anlarını belirledi.

Tebrikler: Cemil

Linyitspor savunması, onunla daha fazla güven veriyor. Savaşçı ruhuyla topun önüne adeta kendini siper eden Cemil, Boluspor maçında da galibiyete büyük katkı sağladı.

Alkışlar: Davut

Dur durak bilmeyen oyuncumuz, Boluspor müsabakasında da elinden geleni yaptı. Ancak, mücadelenin sonlarında doğru yerde durmayı bilen Davut, Linyitspor'un çizgi üzerindeki kurtarıcısı olarak 3 puanın gelmesinde pay sahibi oldu.

kutahyaninsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...